Φωτογραφία Δημοτικού Δηλεσίου

Φωτογραφία Δημοτικού Δηλεσίου
Ο προαύλιος χώρος μας

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ !

Καλώς ήρθατε!

Σκοπός της δημιουργίας του ιστολογίου (BLOG) του Συλλόγου μας είναι η διαρκής και πληρέστερη ενημέρωση των γονέων και των εκπαιδευτικών του σχολείου μας, σε θέματα που αφορούν τις ενέργειες του συλλόγου, το σχολείο, τα παιδιά μας και τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε για να έχουν ένα καλύτερο μέλλον.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Ανακοίνωση Δ.Σ. του συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου ΔηλεσίουΑγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το ποσό της ετήσιας συνδρομής είναι 10€ ανά οικογένεια,  ανεξαρτήτως αριθμού παιδιών που βρίσκονται στο σχολείο μας.

Σας παρακαλούμε, να φροντίσετε για την έγκαιρη οικονομική σας τακτοποίηση, διότι η δική σας ετήσια συνδρομή είναι που μας δίνει τη δυνατότητα να πράττουμε ότι καλύτερο για τα παιδιά μας!

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, θα είναι δίπλα σας για κάθε θέμα που απασχολεί το παιδί σας και εσάς αλλά και ανοιχτό να ακούσει και να δεχθεί προτάσεις, υποδείξεις και παρατηρήσεις σε ότι αφορά την λειτουργία του και τις δράσεις του.
H 1η φετινή μας γενική συνέλευση θα γίνει μέσα στον μήνα Οκτώβριο (θα ενημερωθείτε σχετικά στα μέσα του μήνα) και η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη.
Θα χρειαστούμε την ενεργό δράση σας και εμείς και τα παιδιά μας διότι αυτή τη σχολική χρονιά θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ψήφιση του νέου Δ.Σ. του συλλόγου.

Blog: http://dilesidimotiko.blogspot.gr/

Facebook:  https://www.facebook.com/groups/dilesidimotiko/

 
Με τιμή για το Διοικητικό Συμβούλιο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου