Φωτογραφία Δημοτικού Δηλεσίου

Φωτογραφία Δημοτικού Δηλεσίου
Ο προαύλιος χώρος μας

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ !

Καλώς ήρθατε!

Σκοπός της δημιουργίας του ιστολογίου (BLOG) του Συλλόγου μας είναι η διαρκής και πληρέστερη ενημέρωση των γονέων και των εκπαιδευτικών του σχολείου μας, σε θέματα που αφορούν τις ενέργειες του συλλόγου, το σχολείο, τα παιδιά μας και τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε για να έχουν ένα καλύτερο μέλλον.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Πρακτικό Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης και Αρχαιρεσιών

Στο Δήλεσι ημέρα Παρασκευή 3/2/2017 και ώρα 19.00 σε αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου, μετά από πρόσκληση του απερχόμενου Δ.Σ., δεν έγινε η εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων γιατί παρευρέθηκαν μόνο 10 γονείς και ορίστηκε νέα  ημέρα και ώρα διεξαγωγής.

Την Παρασκευή 10/2/2017 και ώρα 19.15 σε αίθουσα  του Δημ Σχολείου έγινε η δεύτερη συνάντηση των μελών του Συλλόγου με 33 από τα 70 εγγεγραμμένα μέλη, λιγότερα από το 1/3 του συνόλου των μαθητών του Δημ. Σχολ. Δηλεσίου.

Η Γενική Συνέλευση προχώρησε στις εργασίες σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη, όμως δεν μπόρεσε να ορίσει ημέρα και ώρα εκλογών λόγω μη συμμετοχής μελών για την δημιουργία ψηφοδελτίου ( Το λιγότερο 7 άτομα στο ΔΣ και το λιγότερο 3 άτομα Ελεγκτική επιτροπή)

Μετά την λήξη της θητείας του υπάρχοντος ΔΣ και τη δημιουργία ψηφοδελτίου για εκλογές, αποφασίστηκε ομόφωνα από τα παρευρισκόμενα μέλη, επισυνάπτονται υπογραφές, για να μην οδηγηθεί σε διάλυση ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων με όποιες επιπτώσεις αυτό έχει να συγκροτηθεί ένα προσωρινό ΔΣ που θα αναλάβει τη διοίκηση του Συλλόγου και την διεξαγωγή των εκλογών, τη νέα σχολική χρονιά 2017-2018 ή όποτε αυτό κρίνει ότι μπορούν να γίνουν.

Τα μέλη που θα αναλάβουν το ΔΣ είναι :

ΧΡΗΣΤΟΣ ΗΛΙΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΚΕΧΑΓΙΑΔΑΚΗΣ
ΜΑΡΚΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΛΟΥΜΑΡΙΤΗ
ΖΩΗ ΚΩΣΤΟΥΛΑ
ΕΛΕΝΗ ΝΙΤΣΑ
ΜΑΡΙΝΑ ΤΣΙΠΝΗ

Το νέο ΔΣ θα αναλάβει καθήκοντα από αρχές Μαρτίου όπου και θα συγκροτηθεί σε σώμα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου