Φωτογραφία Δημοτικού Δηλεσίου

Φωτογραφία Δημοτικού Δηλεσίου
Ο προαύλιος χώρος μας

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ !

Καλώς ήρθατε!

Σκοπός της δημιουργίας του ιστολογίου (BLOG) του Συλλόγου μας είναι η διαρκής και πληρέστερη ενημέρωση των γονέων και των εκπαιδευτικών του σχολείου μας, σε θέματα που αφορούν τις ενέργειες του συλλόγου, το σχολείο, τα παιδιά μας και τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε για να έχουν ένα καλύτερο μέλλον.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Η αποχαιρετιστήρια καλοκαιρινή γιορτή του σχολείου μας !!!

Την Παρασκευή 12/06/2015 έγινε στο σχολείο μας η καλοκαιρινή γιορτή.

Τα παιδιά και οι δάσκαλοι την είχαν οργανώσει με πολύ μεράκι και κόπο. Το αποτέλεσμα ήταν πολύ όμορφο και συγκινητικό για όλους μας.
Ο Διευθυντής του σχολείου μας κος ΖΑΧΑΡΗΣ ΘΩΜΑΣ απηύθηνε χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους  και απένειμε τιμητικές πλακέτες στα μέλη του παλιού Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων καθώς και στην εώς τώρα υποδιευθύντρια του σχολείου μας κα ΚΑΡΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ ΒΙΒΗ. Η πρόεδρος του συλλόγου μας κα ΣΙΤΤΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ έδωσε τις ευχές της στους μαθητές πλακέτες στα μέλη του παλιού Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων καθώς και στην εώς τώρα υποδιευθύντρια του σχολείου μας κα ΚΑΡΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ ΒΙΒΗ. Η πρόεδρος του συλλόγου μας κα ΣΙΤΤΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ έδωσε τις ευχές της στου μαθητς του σχολείου μας.
Σειρά είχαν τα παιδιά που μας διασκέδασαν με τραγούδι, χορό και έξυπνα σκετσάκια.

Τα παιδιά της ΣΤ μας αποχαιρέτησαν με τον δικό τους τρόπο και εμείς με την σειρά μας τους ευχόμαστε καλή πρόοδο στο νέο τους σχολείο.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε τους αφανής ήρωες του σχολείου μας όλους τους δασκάλους που αποτελούν την καρδιά του σχολείου και που
βρίσκονται δίπλα στα παιδιά μας με αγάπη και  τα διδάσκουν με ζήλο.


Τέλος και κλείνοντας την φετινή σχολική χρονιά θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλους.... 
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΚΑΙ 
 
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου