Φωτογραφία Δημοτικού Δηλεσίου

Φωτογραφία Δημοτικού Δηλεσίου
Ο προαύλιος χώρος μας

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ !

Καλώς ήρθατε!

Σκοπός της δημιουργίας του ιστολογίου (BLOG) του Συλλόγου μας είναι η διαρκής και πληρέστερη ενημέρωση των γονέων και των εκπαιδευτικών του σχολείου μας, σε θέματα που αφορούν τις ενέργειες του συλλόγου, το σχολείο, τα παιδιά μας και τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε για να έχουν ένα καλύτερο μέλλον.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Η ετήσια αναμνηστική φωτογράφιση των παιδιών μαςΑγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η καθιερωμένη ετήσια φωτογράφιση (ομαδική και ατομική) των παιδιών μας προγραμματίστηκε για την Τετάρτη 26/11/2014.
Παρακαλούμε τα παιδιά να μην απουσιάζουν τη ημέρα της φωτογράφισης, διότι δεν θα μπορεί να επαναληφθεί σε άλλη ημερομηνία.
Η ομαδική αναμνηστική φωτογραφία θα βρίσκεται στα ημερολόγια που θα σας διαθέσουμε πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, ενώ οι ατομικές θα δοθούν με το αναμνηστικό «πακέτο» φωτογραφιών που σας διατίθεται στο τέλος της σχολικής χρονιάς.
Σε περίπτωση που κάποιος γονέας/κηδεμόνας δεν επιθυμεί την φωτογράφιση του παιδιού του, παρακαλούμε όπως συμπληρώσει και μας επιστρέψει την κάτωθι υπεύθυνη δήλωση:


Υπεύθυνη Δήλωση
Ο κάτωθι υπογεγραμμένος δηλώνω ότι ΔΕΝ επιθυμώ το/τα παιδί/ιά μου να λάβει/ουν μέρος στην ετήσια φωτογράφιση (ομαδική, ατομική) που θα διεξαχθεί στις 26/11/2014.
1.    Ονοματεπώνυμο & Τμήμα Παιδιού2.    Ονοματεπώνυμο & Τμήμα Παιδιού3.    Ονοματεπώνυμο & Τμήμα Παιδιού 
Ονοματεπώνυμο & Υπογραφή (Γονέα ή Κηδεμόνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου