Φωτογραφία Δημοτικού Δηλεσίου

Φωτογραφία Δημοτικού Δηλεσίου
Ο προαύλιος χώρος μας

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ !

Καλώς ήρθατε!

Σκοπός της δημιουργίας του ιστολογίου (BLOG) του Συλλόγου μας είναι η διαρκής και πληρέστερη ενημέρωση των γονέων και των εκπαιδευτικών του σχολείου μας, σε θέματα που αφορούν τις ενέργειες του συλλόγου, το σχολείο, τα παιδιά μας και τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε για να έχουν ένα καλύτερο μέλλον.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Η Ετήσια Συνδρομή του συλλόγου μας


Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το ποσό της ετήσιας συνδρομής είναι 10€ ανά οικογένεια,  ανεξαρτήτως αριθμού παιδιών που βρίσκονται στο σχολείο μας.

Σας παρακαλούμε, να φροντίσετε για την έγκαιρη οικονομική σας τακτοποίηση, διότι η δική σας ετήσια συνδρομή είναι που μας δίνει τη δυνατότητα να πράττουμε ότι καλύτερο για τα παιδιά μας!

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, θα είναι δίπλα σας για κάθε θέμα που απασχολεί το παιδί σας και εσάς αλλά και ανοιχτό να ακούσει και να δεχθεί προτάσεις, υποδείξεις και παρατηρήσεις σε ότι αφορά την λειτουργία του και τις δράσεις του.

Επίσης, να σας υπενθυμίσουμε τη δημιουργία του Blog (Ιστολογίου) του συλλόγου μας, που σκοπό έχει τη διαρκή και πληρέστερη ενημέρωση των γονέων & κηδεμόνων, σχετικά με τις ενέργειες του συλλόγου, θέματα και δραστηριότητες του σχολείου και θέματα που αφορούν  τα παιδιά αλλά και τους γονείς.

http://dilesidimotiko.blogspot.gr/και στο Facebook

 Το Δ.Σ. ΤΟΥ
«ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΗΛΕΣΙΟΥ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου