Φωτογραφία Δημοτικού Δηλεσίου

Φωτογραφία Δημοτικού Δηλεσίου
Ο προαύλιος χώρος μας

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ !

Καλώς ήρθατε!

Σκοπός της δημιουργίας του ιστολογίου (BLOG) του Συλλόγου μας είναι η διαρκής και πληρέστερη ενημέρωση των γονέων και των εκπαιδευτικών του σχολείου μας, σε θέματα που αφορούν τις ενέργειες του συλλόγου, το σχολείο, τα παιδιά μας και τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε για να έχουν ένα καλύτερο μέλλον.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!!!!!!!!!!

Η αποχαιρετιστήρια καλοκαιρινή γιορτή των παιδιών μας υλοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, χαρά, γέλια, ευτυχία, καμάρι, χορό και τραγούδι στις 13/6/2013 στο προαύλιο χώρο του σχολείου μας.


Αφού μας υποδέχθηκε ο Μπομπ σφουγγαράκης στις 7.00 μ.μ., προσφορά του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, ξεκίνησε η υπέροχη γιορτή των παιδιών μας.
 
 


 Ευτυχώς, ο καιρός σύμμαχός μας άφησε έστω και με δυσκολία να διεξαχθεί ολόκληρη η γιορτή των παιδιών μας ! ! !

Καμαρώσαμε όλα τα τμήματα που με κέφι μας παρουσίασαν τα θεατρικά, τα χορευτικά και τα τραγούδια τους!!!
 
Με συγκίνηση αποχαιρετίσαμε τα τμήματα της έκτης ΣΤ', όπου μας αποχαιρέτησαν για να προχωρήσουν στο επόμενο σκαλοπάτι της ζωής τους και τους ευχόμαστε πάντα επιτυχίες, υγεία και τύχη !!!
Στη συνέχεια ο κλόουν - μάγος που διοργάνωσε ο σύλλογος μας μάγευψε με τα μαγικά του κόλπα, μας έκανε να γελάσουμε με το χιούμορ του αλλά και μας διασκέδασε με τα παιχνίδια, τα τραγούδια και το χορό..... όλοι νοιώσαμε παιδιά και διασκεδάσαμε μαζί τους ....


Καλό Καλοκαίρι !!!!!!!!!!!!!!!

 

1 σχόλιο: