Φωτογραφία Δημοτικού Δηλεσίου

Φωτογραφία Δημοτικού Δηλεσίου
Ο προαύλιος χώρος μας

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ !

Καλώς ήρθατε!

Σκοπός της δημιουργίας του ιστολογίου (BLOG) του Συλλόγου μας είναι η διαρκής και πληρέστερη ενημέρωση των γονέων και των εκπαιδευτικών του σχολείου μας, σε θέματα που αφορούν τις ενέργειες του συλλόγου, το σχολείο, τα παιδιά μας και τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε για να έχουν ένα καλύτερο μέλλον.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Αναμνηστικές Φωτογραφίες έτους 2012 - 2013

Σήμερα το πρωί, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Δηλεσίου, μοίρασε στους μαθητές του σχολείου τις καλοκαιρινές αναμνηστικές φωτογραφίες του σχολικού έτους 2012 - 2013. Συγκεκριμένα ο κάθε μαθητής πήρε:

- Την κεντρική αναμνηστική φωτογραφία, που μας ταξιδεύει ήδη στις Ελληνικές μας θάλασσες, με το ξύλινο καραβάκι στο οποίο είναι τυπωμένη
- 1 φωτογραφία μεγάλου μεγέθους
- 1 μεσαίου μεγέθους, μαζί με το δίπτυχο (με εξώφυλλο το αλφαβητάρι .... που τι μας θυμίζει !!!) για να τοποθετηθεί η φωτογραφία
- 8 τύπου ταυτότητας, μαζί με ένα αναμνηστικό μαγνητάκι, για να κολλήσουμε φωτογραφία και πάνω σε αυτό.


  

Όλοι γνωρίζουμε αλλά και βιώνουμε την Οικονομική Κρίση της χώρας μας, της περιοχής μας αλλά και του καθενός μας ... όμως θεωρούμε ότι θα είναι καλό να αγοράσουμε αυτά τα "καλούδια" των παιδιών μας, 1ον διότι το κόστος είναι πολύ μικρό σε σχέση με αυτά που παραλάβαμε, αλλά και 2ον έτσι βοηθάμε εν μέρη τον Σύλλογο άρα και τα παιδιά μας.
Ελπίζουμε να αρέσουνε σε μικρούς και μεγάλους.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου