Φωτογραφία Δημοτικού Δηλεσίου

Φωτογραφία Δημοτικού Δηλεσίου
Ο προαύλιος χώρος μας

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ !

Καλώς ήρθατε!

Σκοπός της δημιουργίας του ιστολογίου (BLOG) του Συλλόγου μας είναι η διαρκής και πληρέστερη ενημέρωση των γονέων και των εκπαιδευτικών του σχολείου μας, σε θέματα που αφορούν τις ενέργειες του συλλόγου, το σχολείο, τα παιδιά μας και τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε για να έχουν ένα καλύτερο μέλλον.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ & ΠΑΡΤΥ

Την Πέμπτη 12/6/2014 λίγο μετά τις 19.00 μ.μ. ξεκίνησε η γιορτή λήξης των παιδιών μας.
Το σχολείο είχε κατακλυστεί από παιδιά, γονείς, κηδεμόνες και συγγενής. Αφού μίλησε ο Διευθυντής τους Σχολείου κ. ΖΑΧΑΡΗΣ ΘΩΜΑΣ και απηύθυνε ένα μικρό χαιρετισμό η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κα Βάσω Ισαακίδη, σειρά είχαν τα παιδιά μας.
Μας χάρισαν υπέροχα θεατρικά σκετς, χορευτικά, τραγούδια και μας συγκίνησαν. Ιδιαίτερη στιγμή ήταν το αποχαιρετιστήριο τραγούδι των παιδιών της έκτης δημοτικού (ΣΤ1 και ΣΤ2) που ανοίγουν τα φτερά τους για το επόμενο στάδιο της ζωής τους, την εφηβεία και το "μεγαλύτερο" σχολείο.... το ΓΥΜΝΑΣΙΟ ! ! !  
Τους ευχόμαστε από καρδιάς ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο καινούργιο τους ξεκίνημα.


Μετά το πέρας της γιορτής των παιδιών το Πάρτυ που διοργανώσαμε άρχισε ........... και αυτό που έγινε μόνο με VIDEO μπορεί να αποδοθεί, έστω και μικρό!!


Φυσικά, δεν θα ξεχνάγαμε τους υπέροχους δασκάλους μας και γενικά όλο το ανθρώπινο δυναμικό που αποτελεί την καρδιά του σχολείου μας, τους αφανής ήρωες που ευχαριστούμε για όλα όσα μαθαίνουν στα παιδιά μας. Ακόμη και εκείνοι διασκέδασαν και χόρεψαν μαζί μας!!
Έτσι, κλείνοντας η σχολική χρονιά μας, με πολύ μουσική, ασταμάτητο χορό και τραγούδι αλλά και αστείρευτο ΚΕΦΙ σας εύχομαστε:
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΚΑΛΑ ΜΠΑΝΙΑ.......
και ραντεβού τον Σεπτέμβρη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου